Deel VI Dominicaanse Republiek, Santa Domingo
Blijf op de hoogte en volg Peter en Jane
23 December 2007 | Dominicaanse Republiek, Ciudad Trujillo
We zijn afgelopen vrijdag vertrokken naar Santa Domingo in de Dom. Rep.
We ontmoeten hier veel nederlanders die ons land ontvlucht zijn en hier iets proberen op te bouwen of hebben opgebouwd.
We zijn met een van hen meegereden van Sosua naar Santa Domingo en zitten nu bij hem in het hotel.
Vandaag hebben we rondgekeken in de oude stad van Santa Domingo, de uitvalbasis van Columbus om Amerika te koloniseren. We hebben wat oude gebouwen, muren, straten bekeken uit die tijd. Vanavond hebben we gegeten in een restaurant in een grot. Deze wordt aanbevolen in alle reisgidsen. Het was alleen wat chiquer dan we gedacht hadden. We wilden onze laatste pesos hier op maken en dat waren er niet veel meer. We hebben dus een keer een hele sobere maaltijd genomen en met dollars bijbetaald.
Morgen, zondag, vertrekken we naar havanna in Cuba waar we om 15.00 uur zullen aankomen.
Eerder deze week zijn we vanuit sosua naar cabarete en puerto plata geweest.
Cabarete is een bekende en goede windsurfplek maaar helaas was er geen wind. In Puerto Plata is een ambermuseum die we bezocht hebben.
Jullie allen ook een hele goede Kerst toegewenst!!
Wij hebben wel meer een midzomer dan een kerstgevoel maar ook hier staan her en der bomen, kerststallen en worden er kerstliederen afgedraaid.
Lieve groet,
Peter en Jane
23 December 2007 - 13:25
René:
Hey Jane en Peter,
Wat een geweldige vakantie hebben jullie toch zeg!
Ik wens jullie daar ook héle fijne kerstdagen en alvast een gelukkig, liefdevol en vooral gezond 2008!
Liefs, René. -
25 December 2007 - 22:17
Mama En Papa :
Zalig kerstfeest.
ik heb genoten van je foto´s.
wij zijn nu met z´n allen bij elkaar,
en missen jullie.
maar ik zie dat jullie het erg naar je zin hebben.
lieve schatjes geniet ervan, gods zegen en komen jullie weer veilig thuis. Van ons allen. We hebben net naar santa claus 3 zitten kijken en pakjes opengemaakt. Jammer dat je er niet bij bent. Tot gauw.