Deel I, alweer de laatste dag in Barcelona
Blijf op de hoogte en volg Peter en Jane
30 November 2007 | Spanje, Barcelona
De 1e dag hebben we de Ramblas verkend, het was er redelijk rustig, en vooral heel erg koud, dat viel best wel even tegen.
de 2e en 3e dag hebben we een sightseeïng bustour gemaakt. waarbij we de Sacrade da Famiglia, Nou Camp (het stadion van FC Barcelona),Parc Güell en het strand van Barcelona hebben bezocht. Het was allemaal erg interessant en mooi om te zien.
Morgen gaan we om 14.00 uur aan boord van de Legend of the Seas waarbij de boot om 17.00 uur zal vertrekken.
We hebben er heel veel zin in.
We hebben het samen heel erg leuk, we genieten enorm van alles en we verlangen nog lang niet naar het einde.
Ons reisschema is te volgen onder profiel.
Lieve groet
Peter en Jane
30 November 2007 - 20:29
Myra:
Ciao mensen,
Fijn te horen dat alles goed gaat en dat jullie veel plezier samen daar hebben. Leuk ook de foto's te zien. Is het kouder dan verwacht of is het Koud koud? Hier is koud en miezerig weer.Hoe was het winkelen? Hebben jullie al veel souveniers voor mij gekocht? Haha. Ik heb op de weerkaart gekeken en het zou op Tenerife tussen de 19 en 23 graden zijn. Ik hoop dat dat dus warmer is dan in Barcelona.
Veel liefs en omhels
Godszegen